Deliveroo serveert de lancering in Koeweit

Deliveroo serveert de lancering in Koeweit

Deliveroo lanceert zijn dienst in samenwerking met meer dan 900 lokale restaurants en wil in het eerste jaar werk creëren voor 500 mensen. Koeweitis kunnen nu eten bestellen bij de favoriete lokale restaurants en takeaways, snel en rechtstreeks aan hun deur geleverd. Deliveroo kondigt vandaag de lancering in Koeweit aan, waar het binnenkort zijn expertise tewerk zal stellen: mensen in contact brengen met de allerbeste lokale restaurants. Deliveroo zal het inderdaad mogelijk maken voor de lokale bevolking in Koeweit om uitstekend eten te bestellen waar en wanneer ze maar willen, en om deze binnen de dertig minuten te leveren. Deliveroo gaat van start in Koeweit met meer dan 900 restaurants waaronder Five Guys, Zaatar & Zait en Shake Shack, en zorgt voor een mix van wereldwijde ketens en lokale favorieten zodat Koeweitis voor elke gelegenheid over genoeg opties beschikken. Deliveroo is een platform dat mensen de beste lokale restaurants laat ontdekken en het hen mogelijk maakt meeneemgerechten direct aan hun deur te laten leveren. Het bedrijf boekte een wereldwijd succes en een sterke groei, en is al beschikbaar in verschillende Europese markten, alsook in het Midden-Oosten en Azië. Koeweit is het bedrijfs 14de markt, volgend op de lancering in Taiwan in Oktober 2018. Deliveroo, de snelst groeiende startup in Europa, werkt met zo'n 80.000 restaurants en 60.000 koeriers wereldwijd, en levert ontbijt, lunch, avondmaaltijd en alles daartussen direct aan de deur van de consumenten, aan bureaus, of zelfs in het park of op het strand. De wereldwijde omzet van het bedrijf voor het afgesloten boekjaar van 31 December 2017 was 277 miljoen pond, een stijging van 116% ten opzichte van 2016. In 2017 heeft Deliveroo een fondsenwerving van bijna 500 miljoen dollar afgerond. De laatste F serie maakte van Deliveroo één van de zeldzame "unicorns" in het Verenigd Koninkrijk, ondernemingen met een schatting van meer dan 1 miljard dollar (£770m). Deliveroo heeft een geschatte waarde van 2 miljard dollar. Deliveroo heeft een wereldwijde ervaring in het helpen groeien en ontwikkelen van restaurants en het innoveren van de voedingssector. Deliveroo biedt dit nu ook aan in Koeweit:

Lokale restaurants steunen:

Door leveringen mogelijk te maken, zal Deliveroo een belangrijke impuls geven aan restaurants in Koeweit, die zo nieuwe klanten zullen bereiken en hun bedrijf zullen laten groeien. Restaurants die met Deliveroo werken hebben hun inkomsten tot 30% zien stijgen. Deliveroo biedt restaurants waardevolle insights en wereldklasse technologie aan om hun bedrijven te laten groeien.

De lokale economie stimuleren en banen creëren:

Meer dan 500 werkmogelijkheden kunnen in Koeweit City in het eerste jaar gecreëerd worden. Veel van dezen zullen in restaurants tevoorschijn komen naarmate dat ze groeien en anderen zullen als Deliveroo-koeriers werken. Deliveroo werkt nu met 60.000 koeriers wereldwijd en brengt 2.500 mensen direct aan het werk.

Een track record van expertise meebrengen:

Deliveroo werkt samen met duizenden restaurants en duizenden koeriers over de hele wereld en heeft veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van toonaangevende technologie en doeltreffende operaties. Koeriers leveren maaltijden van de keuken van het restaurant tot aan de deur, het bureau of zelfs in het park, in ongeveer 30 minuten. Deliveroo's algoritme, 'Frank', koppelt koeriers aan de bestellingen van klanten en zorgt voor een snelle en betrouwbare levering. Deliveroo brengt wereldleidende operaties en gespecialiseerde klantenservice naar Koeweit.

Innoveren:

Deliveroo investeert in technologische vooruitgang die haar restaurantpartners in Koeweit ondersteunt. Virtual Brands stellen restaurants bijvoorbeeld in staat om hun aanbod voor consumenten uit te breiden, en Deliveroo's unieke data-inzichten helpen restaurants om hun omzet te verbeteren en hun bedrijf te laten groeien. Deliveroo heeft Kuwaiti Seham Al Husaini aangesteld als General Manager voor de markt. Al Husaini sluit zich aan bij Deliveroo vanuit haar vorige functie als COO voor Shipa Frieght, een online platform van Agility dat gespecialiseerd is in het boeken en tracken van zendingen. Zij zal haar deskundigheid in operaties gebruiken om te verzekeren dat inwoners van Kuwait City worden voorzien van de beste ervaringen op het gebied van maaltijdleveringen. Will Shu, oprichter en CEO van Deliveroo zei: "Deliveroo heeft als doel mensen geweldig eten te laten leveren, waar en wanneer ze dat willen, en ik ben blij dat we nu in Koeweit van start gaan. Koeweit is een boeiende markt en biedt uitstekend eten aan. We brengen onze expertise en onze innovatie naar Koeweit om ervoor te zorgen dat mensen toegang hebben tot de beste prijzen, selecties en service met Deliveroo." Seham Al Husaini, General Manager voor Koeweit zei: "De lancering van Deliveroo in Koeweit is ongelooflijk spannend. We hebben een geweldige eetcultuur en we kijken er naar uit om de inwoners van Koeweit City hun favoriete eten te brengen. We zullen onze restaurant partners ondersteunen door ervoor te zorgen dat ze de beste wereldwijde leveringspartner hebben."

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application